Săptămâna aceasta se anunță a fi una ploioasă. Vor cădea precipitații mai abundente și mai slabe, pe întreg teritoriul țării, dar cel mai mult va ploua în localitățile din Nordul țării.

Mâine se așteaptă precipitații cu descărcări electrice în toate trei regiuni ale țării, totuși, va fi destul de cald, temperaturile aerului vor urca la amiază până al + 22… +24 de grade.

Miercuri se așteaptă, din nou, ploi, însă fără descărcări electrice. Totodată, temperaturile aerului scad ușor. Astfel, ne așteptăm ca maximele din această zi să nu depășească +16… +18 grade Celsius.

Joi va ploua slab la Nord și în Centru, iar maximele nu vor depăși +17… +19 grade. Vineri, precipitații slabe sunt posibile doar la Nord, iar valorile termice ale aerului vor crește cu un grad, comparativ cu ziua precedentă.

Sâmbătă și duminică vom avea temperaturi similare: la Nord, maxim +21 de grade; în Centru, maxim +22 de grade, iar la Sud, maxim +23 de grade. Totodată, sâmbătă ar putea ploua slab la Nord, iar duminică, la Nord și în Centru.

Urmăriți prognoza meteo constant, pentru a fi la curent cu actualizările pe care le face zilnic Serviciul Hidrometeorologic de Stat. 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!