/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

De mâine încep ploile, iar temperaturile aerului vor scădea ușor. Prognoza meteo pentru următoarele șase zile

29 aprilie 2019, ora 14:29

Săptămâna aceasta se anunță a fi una ploioasă. Vor cădea precipitații mai abundente și mai slabe, pe întreg teritoriul țării, dar cel mai mult va ploua în localitățile din Nordul țării.

Mâine se așteaptă precipitații cu descărcări electrice în toate trei regiuni ale țării, totuși, va fi destul de cald, temperaturile aerului vor urca la amiază până al + 22… +24 de grade.

Miercuri se așteaptă, din nou, ploi, însă fără descărcări electrice. Totodată, temperaturile aerului scad ușor. Astfel, ne așteptăm ca maximele din această zi să nu depășească +16… +18 grade Celsius.

Joi va ploua slab la Nord și în Centru, iar maximele nu vor depăși +17… +19 grade. Vineri, precipitații slabe sunt posibile doar la Nord, iar valorile termice ale aerului vor crește cu un grad, comparativ cu ziua precedentă.

Sâmbătă și duminică vom avea temperaturi similare: la Nord, maxim +21 de grade; în Centru, maxim +22 de grade, iar la Sud, maxim +23 de grade. Totodată, sâmbătă ar putea ploua slab la Nord, iar duminică, la Nord și în Centru.

Urmăriți prognoza meteo constant, pentru a fi la curent cu actualizările pe care le face zilnic Serviciul Hidrometeorologic de Stat. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram