Premiera unui film american de acțiune i-a făcut pe mai mulți vizitatori ai unui cinematograf din Chișinău să stea minute în șir la coadă pentru a cumpăra un bilet și a fi printre primii în Moldova care vor vedea pelicula. Chiar și așa, unii nu au avut noroc, chiar dacă au așteptat în rând, or, biletele pentru azi s-au vândut ca pâinea caldă. 

Filmul care a creat „ambuteiaje” la cinematograf este Avengers: Endgame sau Răzbunătorii: Sfârșitul Jocului. Filmul este o continuare a aventurii cu supereroi Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron din anul 2012 și Răzbunătorii: Războiul Infinitului, din 2018.

Filmul este cu atât mai popular cu cât are și o distribuție pe măsură: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Bradley Cooper, Josh Brolin ș.a.

Premiera filmului a avut loc la Los Angeles, pe 22 aprilie 2019. Până în prezent este cel mai profitabil film al anului 2019, încasând peste 1,2 miliarde de dolari la nivel internațional.

Foto: Facebook/Олег Дашевский

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!