/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Noi detalii în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Acesta se întorcea de la un festival de la Constanța și ar fi greșit drumul spre București

missing
29 aprilie 2019, ora 13:25

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu se întorcea de la Festivalul Sunwaves din Constanța, când s-a produs tragicul accident care i-a răpit viața. Potrivit Poliției din România, acesta ar fi greșit drumul spre București. 

„Surse apropiate anchetei spun că Răzvan Ciobanu a greşit drumul către Bucureşti. El a plecat din Mamaia Nord, de la Festivalul Sunwaves, spre Capitală, alegând să intre pe A2 la Ovidiu. Însă, la intrarea în localitatea Năvodari, de unde urma să meargă spre intrarea pe A2, Ciobanu a încurcat drumul, luând-o pe DJ226, către Săcele”, scrie Adevarul.ro.

De asemenea, oamenii legii au stabilit că mașina de marcă Range Rover, pe care o conducea Răzvan Ciobanu, aparținea unei cunoștințe de ale sale din Călărași. În automobil a fost găsită și o carte de identitate străină.

Tragedia s-a produs azi-dimineață, la ora  7.15.

Răzvan Ciobanu avea 43 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram