/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Pompierii oferă detalii despre mașina care a ars ieri, la Telenești

missing
29 aprilie 2019, ora 09:28

Nimeni nu a avut de suferit în urma incendiului de ieri, produs pe traseul Orhei-Telenești, când o mașină a luat foc, informează serviciul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Pompierii au intervenit la fața locului și au stins flăcările, care au cuprins mașina de marcă Audi.

„Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat ieri, la ora 11.20. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori care au reușit lichidarea focului. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de specialiști”, informează reprezentanții IGSU.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore angajații IGSU au intervenit în peste 50 situații de risc. Pentru prevenirea și lichidarea situațiilor de risc au intervenit 224 de salvatori și pompieri cu 62 autospeciale de intervenție.

Vezi și:

Accident teribil la Edineț! O fată de 24 de ani a murit pe loc, după ce Opelul în care se afla s-a izbit de un copac

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram