/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Fetița din Bălți, care a căzut ieri de la etajul opt, se află la „reanimare”! Medicii sunt rezervați în pronosticuri

missing
30 aprilie 2019, ora 12:29

Fetița de doi ani, care a căzut ieri de la etajul opt al unui bloc de locuit din Bălți, se află în Secția de Terapie Intensivă. Medicii spun că fetița s-a ales cu o contuzie cerebrală și a coloanei vertebrale, însă, practic toate organele i-au fost afectate. 

„Starea este gravă, dar stabilă și fără dinamică pozitivă”, spune Anatol Bernic, șeful Șecției Chirurgie Pediatrică a Spitalului Municipal din Bălți.

Medicul este de părere că fetița a scăpat cu viață datorită plasei anti-țânțari, care i-a redus din viteza de cădere.

Azi-dimineață la spital a venit mama fetei, însă nu i s-a permis să intre în Secția de Terapie Intensivă.

Copila este în stare conștientă, însă medicii se abțin să facă prognoze privind șansele ei de reabilitare.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri. Fetița se juca singură, în timp ce mama ei dormea. Ea a urcat pe pervaz și a lunecat peste geam. Poliția nu exclude că mama fetiței era în stare de ebrietate.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram