/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

O fetiță de doi anișori a căzut de la etajul opt al unui bloc de locuit din Bălți! Mama acesteia dormea când s-a întâmplat totul

missing
30 aprilie 2019, ora 09:48

O fetiță de doi ani a căzut de la etajul opt al unui bloc de locuit din Bălți. Incidentul s-a întâmplat aseară, iar în timpul incidentului, mama fetiței dormea.

Potrivit Poliției locale, fetița se juca și a urcat pe pervaz; geamul era deschis și copila s-a lunecat și a căzut.

Fetița a fost găsită în curte, de niște trecători.

Incidentul a fost semnalat la 112 la ora 19:10: „Pe bulevardul Larisa, de către un trecător a fost depistat copilul la sol. Minora a rămas fără supravegherea mamei, care dormea”, informează Eugenia Molceanov, ofițeră de presă a IP Bălți.

Din fericire, copila a supraviețuit, dar a fost dusă la spital.

Se presupune că mama fetiței s-ar fi aflat în stare de ebrietate. Poliția cercetează cazul și ulterior va stabili, dacă mama fetiței va fi sancționată pentru că a lăsat copilul fără supraveghere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram