UPDATE, 00.16: Din imaginile postate pe rețelele de socializare de martorii oculari se vede că totuși este vorba despre două automobile, unul dintre care este de marcă BMW.

ORA 23.13: Un accident grav s-a produs în această seară în centrul capitalei, pe bulevardul Grigore Vieru intersecție cu strada Ierusalim, în apropiere de Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM). O mașină a fost făcută zob, iar la fața locului au intervenit două ambulanțe. Martorii spun că e posibil ca impactul să fi avut loc într-o mașină și o motocicletă.

La locul producerii accidentului a intervenit și o echipă a Poliție. Circulația rutieră în zonă a fost blocată temporar.

Nu se cunosc deocamdată alte informații. Cu detalii vom reveni pe parcursul zilei de mâine.

Foto: Facebook/Виталий Кусурсуз

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!