/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ambasadorul SUA în Sri Lanka, avertisment: Ar putea avea loc noi atacuri teroriste

01 mai 2019, ora 13:24

Ambasadorul american în Sri Lanka, Alaina Teplitz, a declarat că unii dintre teroriştii responsabili pentru atacurile teroriste, în urma cărora au murit cel puţin 250 de persoane, ar putea să fie încă liberi şi să planifice mai multe atentate, relatează site-ul agenţiei Reuters, scrie mediafax.ro.

Forţele de securitate din Sri Lanka au informat de asemenea că vor menţine nivelul ridicat de altertă şi că au fost anunţaţi de serviciile de informaţii că militanţii islamişti ar putea ataca din nou.

„A fost făcut un progres extraordinar pentru a înţelege aceste comploturi, dar nu cred că povestea s-a terminat încă”, a declarat ambasadoarea.

„Suntem de părere că aceştia vor să pună în desfăşurare un nou plan”, a adăugat aceasta.

Biroul Federal de Investigaţii din SUA colaborează cu autorităţile din Sri Lanka în investigaţii, însă Teplitz a refuzat să dea mai multe detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram