Peste 31 de mii de moldoveni au trecut frontiera în ultimele 21 de ore, din numărul celor peste 63 de mii de traversări, înregistrate la graniță. Punctul de trecere al frontierei Leușeni a fost cel mai solicitat, fiind traversat pe parcursul ultimei zile de peste 11 mii de ori.

Potrivit datelor de la Poliția de Frontieră, în ultimele 22 de ore, 14 mii de vehicule au traversat frontiera, fiind consemnat un număr mai mare de traversări a mașinilor înmatriculate în străinătate – peste șapte mii de treceri. „Comparativ cu aceiași zi dinainte de Paștele Blajinilor a anului trecut, fluxul de călători este în creștere cu 6,92%”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră.

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost:
PTF Leușeni – 11 038 traversări persoane,
PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 8 234 traversări persoane,
PTF Otaci – 7 300 traversări persoane,
PTF Sculeni – 6 130 traversări persoane,
PTF Giurgiulești-Galați – 4 241 traversări persoane,
PTF comun Palanca – 3 543 traversări persoane,
PTF comun Criva – 3 211 traversări persoane,
PTF Cahul – 3 121 traversări persoane,
PTF Costești – 2 271 traversări persoane.

La ora actuală toate punctele de trecere activează în regim normal, precizează serviciul de presă al Poliției de Frontieră.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!