/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Fetița din Bălți care a căzut de la etajul opt a fost adusă la Chișinău. Se află, în continuare, în secția de reanimare

missing
01 mai 2019, ora 13:27

Fetița de doi ani, care a căzut de la etajul opt al unui bloc de locuințe din orașul Bălți, a fost transportată la Chișinău. Aceasta este internată la Institutul Mamei și Copilului din capitală.

Fetița a fost adusă în capitală de o ambulanță.

Potrivit lui Maxim Cazacu, purtătorul de cuvânt al instituției medicale, pacienta se află în continuare în secția de reanimare, iar starea ei de sănătate continuă să fie de gravitate medie.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de luni. Fetița se juca singură, în timp ce mama ei dormea. Ea a urcat pe pervaz și a lunecat peste geam. Poliția nu exclude că mama fetiței era în stare de ebrietate.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram