/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ În Parcul Valea Trandafirilor au fost scoase coșurile cu tot cu gunoi

missing
01 mai 2019, ora 16:16

Muncitorii care fac lucrări de reparație a aleilor din Parcul Valea Trandafirilor, din sectorul Botanica al capitalei, au scos urnele pentru colectarea deșeurilor, cu tot cu gunoiul din ele. Probabil, coșurile le încurcau muncitorilor să instaleze bordurile, așa că aceștia le-au scos, dar nu le-au dus prea departe, ci le-au aruncat în iarbă. 

Din imaginile trimise la adresa redacției TV8 de un cititor se vede însă că nici bordurile nu au fost instalate până la urmă.

Anterior, reprezentanții autorităților municipale au anunțat că în Parcul Valea Trandafirilor se fac lucrări de reparație a aleilor și lucrări de iluminare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram