/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO.VIDEO/ Socialiștii au înroșit o arteră a capitalei! Cu pancarte ca pe vremurile URSS, aceștia fac un marș dedicat zilei de 1 Mai

01 mai 2019, ora 10:17

Membri și simpatizanți ai Partidului Socialiștilor (PSRM) organizează în capitală un marș dedicat zilei de 1 mai. Aceștia s-au întrunit acum un sfert de oră în fața Circului din Chișinău și merg în marș în centrul orașului, destinația finală fiind Teatrul de Operă și Balet Maria Bieșu, unde va fi organizat evenimentul numit „Mitingul echității sociale”.

„Pace! Muncă! Mai!”, scandează manifestanții.

În fruntea coloanei sunt câțiva deputați din PSRM, inclusiv lidera socialiștilor Zinaida Greceanîi. Ulterior, la mitig și-a făcut apariția și șeful statului Igor Dodon.


Pe pancartele participanților la miting se regăsesc simbolurile socialiștilor și inscripții în limba rusă și română cum ar fi: „Nu – reformei administrative!”; „Pentru capital matern” etc.

Manifestanții sunt însoțiți și de o fanfară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram