Telefoanele mobile sunt tot mai populare. Asta rezultă din vânzările pe care le fac producătorii de telefoane. În prezent, pe glob există mai multe smartphone-uri decât oameni, potrivit playtech.ro.

Potrivit datelor agregate de la International Telecommunication Union (ITU), Bănca Mondială și de la Națiunile Unite, numărul de telefoane mobile a depășit numărul populației de pe glob.

Foto: playtech.roDe asemenea, nu fiecare persoană de pe glob deține propriul telefon. Există date care arată că 1,1 miliarde de oameni nu au acces la electricitate, ceea ce înseamnă că deținerea unui telefon nu este o prioritate. Cel mai probabil, mai multe persoane nu au doar un telefon, ci mai multe.

Potrivit ITU, pe tot globul, la finalul anului 2018, ar fi existat 5,28 miliarde de abonamente de internet. 45 la sută din persoanele din acest grup, adică vreo 2,38 miliarde de persoane, își verifică profilul de Facebook în fiecare lună.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!