/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Mai multe telefoane decâți oameni. Datele prezentate de International Telecommunication Union

missing
01 mai 2019, ora 18:49

Telefoanele mobile sunt tot mai populare. Asta rezultă din vânzările pe care le fac producătorii de telefoane. În prezent, pe glob există mai multe smartphone-uri decât oameni, potrivit playtech.ro.

Potrivit datelor agregate de la International Telecommunication Union (ITU), Bănca Mondială și de la Națiunile Unite, numărul de telefoane mobile a depășit numărul populației de pe glob.

Foto: playtech.roDe asemenea, nu fiecare persoană de pe glob deține propriul telefon. Există date care arată că 1,1 miliarde de oameni nu au acces la electricitate, ceea ce înseamnă că deținerea unui telefon nu este o prioritate. Cel mai probabil, mai multe persoane nu au doar un telefon, ci mai multe.

Potrivit ITU, pe tot globul, la finalul anului 2018, ar fi existat 5,28 miliarde de abonamente de internet. 45 la sută din persoanele din acest grup, adică vreo 2,38 miliarde de persoane, își verifică profilul de Facebook în fiecare lună.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram