Muncitorii de la gunoiștea din satul Țînțăreni, Anenii Noi, propun ca următoarea ședință a Parlamentului să fie organizată pe teritoriul depozitului de deșeuri, iar deputații să nu poarte măști, astfel, le va fi mai ușor să rezolve problemele țării. Declarația a fost făcută de Ilian Cașu, vicepreședinte al Partidului Nostru, la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8. 

Cașu spune că a discutat recent cu muncitorii de la gunoiștea din Țînțăreni și aceștia l-au rugat să transmită acest mesaj de la o televiziune: „Ei lucrează pe niște buldozere care se strică la fiecare cinci minute și mi-au spus că: «Noi dorim, cei 101 de deputați, la o ședință, chiar în gunoiștea din Țînțăreni, fără măști». E o putoare infernală. Ei sunt convinși că, după 15 minute de ședință a Parlamentului, în putoarea de la Țînțăreni, o să dezoligarhizeze, o să se întâmple miracole cu acest Parlament”, a declarat Ilian Cașu.

După alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 niciunul dintre partidele care au acces în parlament nu au acumulat un număr suficient de voturi pentru a crea o majoritate parlamentară. Constituția prevede că, în cazul în care timp de trei luni Parlamentul nou-ales nu adoptă legi și nu investește un nou Guvern, șeful statului îl poate dizolva și se anunță alegeri parlamentare anticipate.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!