/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Un autobuz de pe ruta Chișinău-Moscova, implicat într-un accident în Rusia. Trei persoane au avut de suferit

missing
01 mai 2019, ora 15:09

Un autobuz de pe ruta Chișinău-Moscova a fost implicat într-un accident rutier în regiunea Tula din Federația Rusă. Autocarul s-a ciocnit cu un automobil de marcă Lada Kalina.

În urma impactului, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit Ria.ru, accidentul s-a produse aseară, la ora 17:45 (ora Moscovei), la kilometrul 199 de pe drumul M2 „Crimeea”.

„Au avut de suferit trei persoane, dintre care o femeie a fost dusă la spital, iar alte două victime au refuzat internarea”, scrie sursa citată cu referire la Poliția locală.

În autocarul din Republica Moldova se aflau 12 persoane. Nimeni dintre pasageri însă nu a avut de suferit. Persoanele care s-au ales cu leziuni se aflau în automobil.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram