/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

30 de gospodării din raionul Râșcani, inundate în urma ploilor torențiale. Apa ar fi pătruns în 15 beciuri și subsoluri

missing
02 mai 2019, ora 14:16

Terenurile agricole a 30 de gospodării din localitatea Pociubeni, raionul Râşcani au fost afectate în urma ploilor torențiale cu grindină înregistrate ieri în nordul țării. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI, din cauza șuvoiului de apă mai multe drumuri locale au fost înnămolite. Potrivit primelor estimări, apa ar fi pătruns în 15 beciuri şi subsoluri.

În urma precipitaţiilor nimeni nu a avut de suferit. Comisiile pentru situaţii excepţionale teritoriale lucrează la faţa locului pentru stabilirea prejudiciilor înregistrate.

Astăzi, pe rețelele de socializare a apărut un videou surprins de un șofer, din care se vede că curțile sătenilor au fost invadate de ape.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram