/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ce amendă riscă un tânăr din Edineț care și-ar fi perfectat o carte de identitate românească contra sumei de 100 de euro

missing
02 mai 2019, ora 12:37

Un tânăr de 28 de ani, din orașul Edineț, riscă o amendă penală după ce a fost stopat la Vamă cu o carte de identitate românească, ce ar fi avut indici da falsificare. Tânărul a comunicat polițiștilor că și-ar fi perfectat actul recent prin intermediul unei persoane necunoscute, contra sumei de o sută de euro. Incidentul a avut loc ieri, 1 mai la punctul de trecere Cahul. 

Potrivit oamenilor legii, cartea de identitate ar fi fost eliberată de autoritățile de drept din România. Tânărul avea intenția de a se legitima în calitate de cetățean al României pe teritoriul Germaniei.

„Bărbatul se afla la volanul un mijloc de transport de model Volkswagen Golf cu plăcuțele de înmatriculare moldovenești. El s-a apropiat la linia de control pe sensul de ieșire din țară. În timpul identificării persoanelor, unul din pasageri a prezentat o atitudine neliniștită pentru care polițistul de frontieră a luat decizia de a efectua controlul suplimentar”, informează Poliția de Frontieră.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările pentru elucidarea cazului dat, dacă se va dovedi vinovăția, bărbatul riscă o amendă în mărime de până la 650 unităţi convenționale sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 150 la 200 de ore, sau cu închisoare de până la doi ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram