/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Concluziile medicilor legiști în privința morții lui Răzvan Ciobanu

missing
02 mai 2019, ora 08:34

Moartea creatorului român de modă Răzvan Cibanu a survenit în urma unei hemoragii interne. Medicii legiști au constatat că, în urma accidentului, acesta a suferit și un traumatism cranian, scrie Telekomsport.ro.

De asemenea, testele preliminare arată că Răzvan Ciobanu consumase substanțe interzise, însă analizele care urmează a fi făcute ulterior vor arăta despre ce substanțe anume este vorba și în ce cantitate au fost acestea consumate.

Potrivit presei de peste Prut, designer-ul urmează a fi înmormântat astăzi.

Acesta a decedat luni dimineața, într-un accident rutier. Răzvan Ciobanu se întorcea la București de la Constanța și se afla singur în mașină în momentul producerii accidentului fatal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram