/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Proprietarul „La Plăcinte” şi Andy`s Pizza, arestat într-un dosar penal pentru şantaj cu scopul de a prelua o afacere

missing
02 mai 2019, ora 12:40

Precizăm că presa scria la 26 aprilie că ar fi vorba de încercarea de preluare a afacerii lui Viorel Varzari şi anume a întreprinderii SRL “Molinart Grup”, deținătorul mărcii comerciale “ARTINOX”.

Potrivit unei scrisori expediate în adresa mai multor instituţii de presă, Andrei Tranga, Grigore Caramalac şi alţi doi cetăţeni unul al Italiei şi un rus ar fi implicaţi în schema de şantaj. Tot acolo este menţionat şi numele lui Viorel Morari, care astăzi a demisionat din funcția de șef al Procuraturii Anticorupție.

Potrivit scrisorii, procurorii la comanda lui Viorel Morari l-ar fi reținut pe Viorel Varzari în baza unei plângeri a unui om de afaceri italian Paolo Gentili. Cel din urmă ar fi depus o plângere procurorilor moldoveni, prin care îl acuza pe Varzari că i-ar fi „furat” în 2012 un aparat de sudat, după care l-ar fi exportat la Moscova.

Pocuratura Anticorupţie a emis un comunicat în care afirmă că scopul scrisorii este de a denigra imaginea instituției, iar din acest motiv nu le va comenta.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram