/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Trei cluburi, printre care și Zimbru Chișinău, nu au primit licența UEFA pentru sezonul următor. Cine a primit-o

missing
02 mai 2019, ora 14:34

Astfel, pentru sezonul 2019-2020, Organul Directiv de Prima Instanță din cadrul Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF, a luat următoarele decizii:

1. A acorda Licența UEFA pentru sezonul 2019-2020 cluburilor:
FC Sheriff Tiraspol, FC Milsami Orhei, FC Petrocub-Hîncești, FC Speranța Nisporeni, FC Sfîntul Gheorghe Suruceni

Licența UEFA oferă cluburilor posibilitatea să evolueze în Divizia Naţională a Campionatului Moldovei, pe un stadion omologat de FMF și în Cupele Europene pe un stadion omologat de UEFA.

2. A refuza acordarea Licențelor UEFA pentru sezonul 2019-2020 cluburilor:
FC Zimbru Chişinău, FC Dinamo-Auto Tiraspol, FC Zaria Bălţi

Conform prevederilor Regulamentului de Licențiere a FMF, cluburile care nu sunt de acord cu decizia luată, o pot ataca la Organul de Apel al Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF într-un termen de 5 zile calendaristice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram