/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ S-a rupt cerul la nordul Moldovei. Drumurile din satul Pociumbeni, transformate în râulețe

missing
02 mai 2019, ora 11:20

S-a rupt cerul la nordul țării. În satul Pociumbeni, raionul Riscani ploaia torențială a inundat străzile din localitate. Mai multe drumuri s-au transformat în adevărate râulețe.

Din imaginile video surprinse de un șofer, care nu ar fi putut să conducă automobilul din cauza șuvoaielor de apă, se vede că curțile sătenilor au fost invadate de ape. În urma ploii nivelul apei ar fi crescut peste norma admisibilă.

Contactată de TV8, ofiţerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a declarat că până la această oră echipajele Inspectoratului nu au fost solicitate pentru a interveni în satul Pociumbeni.

„Ceea ce ține de pagubele și prejudiciile produse de inundații, deocamdată nu au parvenit rapoarte. Pe parcurs dacă vor parveni rapoarte, vom lansa un comunicat și vom oferi informația respectivă”, a comunicat ofițerul de presă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram