Astăzi, călătorii care au zboruri spre Italia ar putea să nu ajungă la destinație la timp. Atenționarea vine în contextul în care angajații aeroporturilor din Italia au anunțat o grevă pentru ziua de astăzi. 

În acest context, compania Air Moldova și-a atenționat călătorii de faptul că este posibilă perturbarea traficului de zbor.

„În legătură cu perturbarea activității aeroporturilor din Italia vor fi înregistrate întârzieri, rețineri și posibil chiar anulări ale zborurilor. Air Moldova își cere scuze anticipat de la clienții săi pentru eventuale inconveniențe care ar putea să apară din acest motiv. Compania dă asigurări că va depune toate eforturile și demersurile necesare pentru ca pasagerii săi să aibă cât mai puțin de suferit”, se menționează în mesajul expediat de reprezentanții companiei.

Greva este preconizată pentru intervalul orelor: 12:00 – 16:00 (orele Republicii Moldova 13:00 – 17:00).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!