/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Mii de țigări de contrabandă, găsite în bagajele a doi pasageri care urmau să zboare de la Chișinău la Londra

missing
03 mai 2019, ora 12:43

Vameșii moldoveni au depistat peste zece mii de țigări nedeclarate, în valizele a doi călători, care urmau să zboare de la Chișinău la Londra. Cei doi pasageri au rămas fără țigări și au fost și amendați. 

În total, în ultimele 24 de ore vameșii au reținut peste 23 de mii de de țigarete și o sută de recipiente cu lichid pentru țigaretele electronice.

Un caz a fost raportat de către vameșii de la Cahul, unde țigările de contrabandă au fost găsite în torpedoul, aripile și tavanul unui autoturism, condus de o cetățeană a României. Atât țigaretele, cât și vehiculul au fost reținute pentru continuarea cercetărilor, spune reprezentanții Serviciului Vamal.

Totodată, vameșii au găsit și sticluțele cu lichid pentru țigaretele electronice. Cazul a avut loc tot ieri, la Ocnița: „În urma controlului efectuat asupra unui microbuz de pasageri și colete, care se întorcea din Federația Rusă. Recipientele erau disimulate printre gențile călătorilor. Este vorba despre 70 de sticluțe a câte 100 ml și 30 – a câte 60 ml. Ulterior, s-a stabilit că acestea aparțineau șoferului”, informează Serviciul Vamal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram