/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Năstase, după ce a ajuns pe panoul „inamicilor presei”: „Vă rog de mă iertați”

missing
03 mai 2019, ora 11:33

Deputatul din Blocul ACUM Andrei Năstase își cere iertare, după ce a apărut pe panoul „inamicilor presei”.

„Vă rog de mă iertați”, a spus Năstase, rugat de jurnaliști să comenteze apariția acestuia pe panoul politicienilor care, pe parcursul ultimului an s-au remarcat pentru atacuri la adresa jurnaliștilor.

Năstase a spus că a avut reacții necorespunzătoare la adresa reprezentanților mass-media din motiv că ar fi fost linșat mediatic.

De asemenea, pe panou apare și deputata Blocului ACUM, Maria Ciobanu. Aceasta spune că nu este „Inamicul Presei” și că a scris pe pagina sa de Facebook o postare în care a recurs la discurs de ură: „Simt cum mi-aș dori să-l trăsnesc în moalele capului”, pe motiv că jurnalistul nu ar fi scris o informație veridică la un post de televiziune.

Da m-am referit la Nichituș, omul care nu are nimic în comun cu jurnalismul, care prezintă zile întregi informații false. Atunci când vine un Nichituș și spune minciuni la un post de radio, firește că te doare sufletul. Cineva poate spune că sunt violentă. Chiar nu mă caracterizează acest lucru. Nu sunt „Inamicul presei”, a spus Ciobanu.

Contactată, purtătoarea de cuvânt a lui Ilan Șor, Alina Șargu, a declarat că va reveni pe parcursul zilei de astăzi cu o reacție.

De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt a PDM și PSRM nu ne-au răspuns la telefon pentru comentarii.

Panoul cu pricina a fost instalat în cadrul unui flashmob, organizat de ONG-urile de media, cu ocazia zilei libertății presei. Pe panoul „Inamicii presei” apar mai mulți politicieni printre care: Ilan Șor, Marina Tauber, Andrian Candu, Andrei Năstase, Oleg Savva, Maria Ciobanu, Vladimir Andronache.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram