/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Va merge Năstase la Festivalul Căpșunelor organizat de Dodon? Cum răspunde deputatul

missing
03 mai 2019, ora 13:41

Deputatul Andrei Năstase, președintele Partidului Platforma DA, spune că oamenii nu au nevoie de Festivalul Căpșunelor, organizat de președintele Igor Dodon. Declarația vine în contextul în care acum două zile, șeful statului a spus că-i va invita pe deputații de dreapta, despre care a spus că „încă nu s-au copt”, la Festivalul Căpșunelor pe care spune că-l va organiza și în acest an. 

Astăzi, întrebat de reporterul TV8 Sergiu Niculiță dacă va merge ori nu la acest festival, Andrei Năstase a spus: „Eu cred că Republica Moldova are cu totul alte priorități decât prioritățile lui Dodon. Oamenii vor o viață mai bună la noi acasă, își doresc salarii mai bune, pensii mai bune, stat de drept, libertăți… Căpșune eu cred că fiecare își permite să-și cumpere sau să-și cultive în jurul case și nu are nevoie de festivalurile lui Dodon”, a spus președintele Platformei DA.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram