Deputatul Andrei Năstase, președintele Partidului Platforma DA, spune că oamenii nu au nevoie de Festivalul Căpșunelor, organizat de președintele Igor Dodon. Declarația vine în contextul în care acum două zile, șeful statului a spus că-i va invita pe deputații de dreapta, despre care a spus că „încă nu s-au copt”, la Festivalul Căpșunelor pe care spune că-l va organiza și în acest an. 

Astăzi, întrebat de reporterul TV8 Sergiu Niculiță dacă va merge ori nu la acest festival, Andrei Năstase a spus: „Eu cred că Republica Moldova are cu totul alte priorități decât prioritățile lui Dodon. Oamenii vor o viață mai bună la noi acasă, își doresc salarii mai bune, pensii mai bune, stat de drept, libertăți… Căpșune eu cred că fiecare își permite să-și cumpere sau să-și cultive în jurul case și nu are nevoie de festivalurile lui Dodon”, a spus președintele Platformei DA.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!