/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Peste 30 de accidente rutiere, produse în țară în ultimele 24 de ore. Un pieton a murit

07 mai 2019, ora 09:25

În ultimele 24 de ore în țară s-au produs 36 de accidente rutiere; în urma acestora o persoană a murit, iar alte opt persoane s-au ales cu diverse leziuni, potrivit șefului adjunct al Inspectoratului General de Poliție (IGP), Gheorghe Cavcaliuc.

Persoana decedată este un pieton. Acesta a fost lovit de un automobil la Nisporeni și a decedat din cauza traumatismelor grave (vom reveni cu detalii).

Principalele cauze de comitere a accidentelor rutiere sunt viteza excesivă, derapare din cauza condițiilor meteo și tamponare în obstacol.

Poliția Națională vă îndeamnă repetat să țineți cont de recomandări, care ar preveni accidentele rutiere și salva viața dumneavoastră și a celor din jur
– asiguraţi-vă de buna funcţionare a autoturismului;
– nu vă urcaţi niciodată sub influenţa băuturilor alcoolice la volan;
– respectaţi limitele de viteză prevăzute de lege;
– purtaţi centura de siguranţă de fiecare dată când vă deplasaţi cu maşina;
– respectați regulile de circulație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram