/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

De 9 mai, polițiștii de frontieră vor mări numărul angajaților, iar la necesitate se vor deschide toate benzile de circulație

08 mai 2019, ora 10:29

În perioada mini vacanței de 9 mai, Poliția de Frontieră va mări numărul angajaților la punctele de trecere din țară. Potrivit polițiștilor, o astfel de acțiune este justificată de faptul că în următoarele zile, numărul de traversări a frontierei de stat s-ar putea mări. 

„În cele mai solicitate puncte de trecere, la necesitate se vor deschide toate benzile de circulație, se va acorda o atenție specială familiilor cu copii. Bătrânii și persoanele cu dezabilități vor fi supuse controlului de frontieră fără rând”, informează Poliția de Frontieră. 

Totodată, în perioada mini vacanței de 9 mai, polițiștii vor intensifica cooperarea cu Serviciul Vamal, întru realizarea unor măsuri specifice de control al trecerii frontierei de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram