/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/DOC/ Două zile lucrătoare într-o săptămână. După vacanța de Paști, bugetarii se vor bucura de o minivacanță de 9 mai

missing
08 mai 2019, ora 15:20

Lucrătorii din sectorul bugetar vor avea o minivacanță de patru zile cu ocazia Zilei Victoriei. Conform legislației Republicii Moldova, data de 9 mai este zi de odihnă, astfel, Executivul de la Chișinău a decis ca și pe data de 10 mai bugetarii să nu iasă la muncă. În schimb, ziua de sâmbătă, 18 mai va fi una lucrătoare. 

Astfel, în această săptămână, bugetarii au lucrat doar două zile. Asta se explică prin faptul că angajații din sectorul bugetar au mai beneficiat de o mini vacanță de Paști, în perioada 27 aprilie și 2 mai 2019. Iar, conform legislației Republicii Moldova, Paștele Blajinilor care în acest an a căzut pe data de 7 mai, de asemenea este considerat zi de odihnă.

Modificările se regăsesc într-o Hotărâre de Guvern cu privire la transferul unor zile de odihnă în anul 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram