/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Încă un jurnalist din Rusia a primit refuz de intrare în Republica Moldova. Ambasada Rusă e revoltată. Ce spune Poliția de Frontieră

missing
08 mai 2019, ora 16:59

Încă un jurnalist din Federația Rusă a primit refuz de intrare în Republica Moldova. Este vorba despre Alexandr Malikevich. 

Reprezentanții Ambasadei Ruse la Chișinău spun că jurnalistul venise în Moldova „la odihnă”, în timp ce angajații Serviciului de Presă al Poliției de Frontieră spun că cetățeanul rus nu a putut motiva scopul vizitei în țara noastră.

„Ambasada Federației Ruse este îngrijorată de cazurile tot mai frecvente în care cetățenilor ruși li se interzice accesul pe teritoriul Republicii Moldova”, spun reprezentanții Ambasadei Rusiei la Chișinău.

„Noi împărtășim opinia precum că Republica Moldova are un important potențial turistic și este una dintre cele mai atractive destinații pentru ruși, însă comportamentul partenerilor noștri moldoveni nu contribuie nicidecum la creșterea fluxului de turiști din țara noastră și nici la armonizarea relațiilor dintre țările noastre”, mai spun cei de la  Ambasada rusă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram