/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

PDM oferă mâncare ostășească, iar Partidul „Șor”- icre roșii, hrișcă și conserve la pachet

missing
08 mai 2019, ora 13:43

Dacă ieri Partidul Democrat a anunțat că organizează de 9 mai un spectacol cu mâncare ostășească, jocuri și parade, atunci azi, Partidul „Șor” menționează într-un comunicat că vor oferi veteranilor de război mai multe produse alimentare la pachet. 

Punga oferită de Partidul „Șor” va conține: icre roșii, hrișcă, orez, griș, paste, ulei vegetal din floarea soarelui, făină din porumb, tocană de carne, conserve din mai multe feluri de carne, ceai, dulciuri, șampanie și alte lucruri pentru masa de sărbătoare, se menționează în comunicatul expediat de reprezentanții partidului.

Partidul Șor a anunțat că, începând cu ora 9 dimineața, va da start unui concert unde vor cânta ansamblul «Лейся песня», precum și cântăreții Metodie Bujor și Igor Himici.

După aceasta, reprezentanții și susținătorii formațiunii conduse de Ilan Șor vor porni în marș de la intersecția străzilor Ismail și Kogălniceanu spre Complexul Memorial Eternitate.

Totodată, ieri Partidul Democrat a anunțat că organizează „la sărbătoarea păcii și prosperității” un spectacol în scuarul Catedralei Mitropolitane din Chișinău cu mâncare ostășească, jocuri și parade. Începând cu ora 09:00, PDM spune că au organizat un spectacol cu muzică și dansuri, cu mâncare ostășească, jocuri și parade, surprize pentru cei mici și cei mari.

Vezi și:

Cum au împărțit partidele politice Chișinăul de 9 mai. Unii au rezervat Centrul Capitalei încă din 2015

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram