/FOTO/ Un bebeluș în uniformă militară, surprins azi la marșul Partidului ȘOR

09 mai 2019, ora 10:06

Printre participanții la unul dintre marșurile dedicate „Zilei Victoriei”, organizate astăzi în Chișinău, a fost surprins și un bebeluș, îmbrăcat în uniformă militară.

Copilul se afla în brațele unei tinere (n.r. cel mai probabil mama sa), îmbrăcată și ea în haine cu tematică militară, într-un vehicul care mergea în coloana participanților adunați de Partidul ȘOR.

Atât micuțul cât și tânăra care-l ține în brațe poartă pe cap chipiuri cu simbolul Uniunii Sovietice: steaua roșie și secera și ciocanul.

Dis-de-dimineață, în fața sediului Partidului ȘOR s-au adunat câteva sute de persoane, la un eveniment dedicat „Zilei Victoriei”. Acuma, participanții merg în marș spre Complexul Memorial Eternitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram