/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ Zis și făcut. De 9 mai, PD împarte hrișcă cu castraveți marinați. La masă au venit Filip și Candu

09 mai 2019, ora 10:23

După ce cu două zile în urmă Partidul Democrat (PD) a anunțat că va organiza un spectacol în scuarul Catedralei Mitropolitane din Chișinău cu mâncare ostășească, jocuri și parade, astăzi, mai mulți simpatizanți ai formațiunii au servit sub pavilionul amplasat în centru capitalei bucatele promise de democrați.

Sub pavilion au fost amplasate trei rânduri de mese cu o lungime de peste treizeci de metri. Oamenii sunt serviți cu hrișcă, castraveți, ceai, compot, apă plată și pâine.

Sub pavilion au fost zăriți prim-ministrul în exercițiu Pavel Filip și fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele Partidului Democrat, Andrian Candu. Aceștia au fost însoțiți de paza care a format un „gard” în jurul mesei.

Totodată, Pavel Filip a fost întrebat de jurnaliști de ce la eveniment nu este prezent Vladimir Plahotnic, însă prim-ministrul în exercițiu a evitat să răspundă.

În spectacolul organizat de PD au fost implicați zeci de copii. Îmbrăcați în porturi naționale, aceștia sunt aranjați în două coloane. Unii țin în mâini câte un porumbel, alții baloane albastre.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram