/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Nu a fost la evenimentul organizat de PD, dar a făcut o postare pe Facebook. Mesajul lui Vlad Plahotniuc, de 9 Mai

missing
09 mai 2019, ora 17:10

Președintele Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, nu a fost prezent azi alături de colegii săi de partid la evenimentul organizat de formațiune 9 Mai, dar acesta a scris un mesaj pe rețelele de socializare. Liderul democrat spune că de trei ani, ziua de 9 Mai în Moldova este ziua păcii și a unității. 

„Pentru al treilea an la rând, 9 Mai a reușit să fie o sărbătoare a păcii și a unității moldovenilor. În Capitală și în multe alte raioane din țară, cetățeni de toate vârstele au petrecut împreună în armonie și prietenie. E un semn că Moldova se maturizează și că oamenii sunt pregătiți să lase deoparte diferențele și să se concentreze pe lucrurile pe care le au în comun. Cred că acesta e un mesaj puternic pe care ei îl transmit tuturor politicienilor. Să aleagă dialogul în locul orgoliilor și cooperarea în locul ostilităților”, a scris Vlad Plahotniuc pe pagina sa de Facebook.

Azi, jurnaliștii l-au întrebat pe Andrian Candu, unde este Vlad Plahotniuc, de nu a fost prezent la evenimentul organizat de Partidul Democrat în scuarul Catedralei Mitropolitane, și Candu a spus: „E la lucru”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram