/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Eduard Smirnov, întrebat când va avea loc următoarea ședință a Parlamentului. Ce răspuns a oferit

missing
09 mai 2019, ora 15:29

Decanul de vârstă al Parlamentului și deputatul din partea PSRM, Eduard Smirnov a fost întrebat când urmează să aibă loc următoarea ședință a Parlamentului. În replică, acesta spune că unele negocieri au avut loc, însă fără nici un rezultat. Declarația a fost făcută la parada de 9 mai.

Următoarea ședință a Parlamentului urmează să aibă loc atunci când se va crea o majoritatea parlamentară. De altfel, nu are sens. Unele negocieri au avut loc, însă fără nici un rezultat. Mai avem timp. Așteptăm. Deocamdată, nu este nevoie să organizăm ședința”, a spus Sminov.

Deputații din Blocul ACUM au expediat o scrisoare deschisă, care datează din 8 aprilie, decanului de vârstă din Parlament prin care cer convocarea deputaților în ședință plenară. Cei de la ACUM spun că se tergiversează intenționat alegerea unul președinte al Parlamentului și formarea Biroului Permanent.

Prima ședință a Parlamentului a fost convocată pe 21 martie 2019. Ședința a fost însă întreruptă pentru o perioadă nedeterminată din motiv că nu era formată o majoritate parlamentară.

Video: unimedia.info

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram