/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ PL a organizat un flashmob de Ziua Europei. „Mai avem cu părere de rău oameni care strigă «Spasiba dedu za pabedu»”

missing
09 mai 2019, ora 13:25

Partidul Liberal (PL) a organizat astăzi un flashmob în centrul capitalei, dedicat Zilei Europei.

„În anul 2019, când marcăm zece ani de la Parteneriatul Estic, cinci ani de la semnarea Acordului de Asociere, mai avem cu părere de rău oameni, care strigă acum «Spasiba dedu za pabedu» (n.r. din rusă: mulțumesc bunelului pentru victorie), dacă nu greșesc”, a declarat în cadrul flashmob-ului vicepreședinta PL Veronica Herța.

Flashmob-ul a început cu imnul Uniunii Europene și al României. Membrii Partidului Liberal au venit în fața Ambasadei României având în mâini steaguri ale Uniunii Europene.

Tot Ziua Europei o marchează azi și cei din Blocul ACUM. Aceștia au împărțit pliate locuitorilor capitalei, în care au informat despre proiectele Uniunii Europene din Republica Moldova. La rândul lor, cei din Partidul Democrat sărbătoresc azi „Ziua păcii și a prosperității”, iar cei din Partidul Socialiștilor și Partidul ȘOR, Ziua Victoriei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram