/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Alaiba cere repetat guvernatorului BNM să ofere informații despre raportul Kroll. „Primul demers cu stickere de la FreeMoldova”

10 mai 2019, ora 14:31

Deputatul din Blocul ACUM Dumitru Alaiba a expediat o solicitare repetată guvernatorului Băncii Naționale a Moldovei (BNM), Octavian Armașu, prin care cere să-i fie oferite informații despre raportul Kroll. De această dată, Alaiba spune că a lipit pe scrisoare și un sticker de la FreeMoldova.

„Domnul guvernator Octavian Armașu se consideră în poziție să ne stabilească agenda, să decidă ce reprezintă și ce nu reprezintă activitate de deputat. Domnule Armașu, nu matale îmi stabilești prioritățile și agenda, ci alegătorul. Matale ești obligat să ne oferi răspunsuri la demersurile noastre, iar când refuzi să o faci, 1) încalci Legea, și 2) arăți un adânc «disrespect» pentru cetățenii care îți plătesc un salariu foarte atractiv”, a comentat Alaiba pe pagina sa de Facebook.

DOC: Facebook/Dumitru Alaiba

Deputatul din Blocul ACUM a făcut prima solicitare la mijlocul lunii aprilie a acestui an, aceasta fiind semnată și de alți deputați de la ACUM. Prin solicitare deputații cer printre altele și copia raportului Kroll II, informații despre cât a cheltuit statul pentru aceste servicii și dacă autoritățile britanice au cerut informații de la autoritățile din Moldova despre cazul Ilan Șor vs Kroll.

DOC: Facebook/Dumitru Alaiba

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram