/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Flacăra Jocurilor Europene de la Minsk a strălucit pe Mont Blanc. Cine sunt alpiniștii care au escaladat muntele

missing
10 mai 2019, ora 17:03

Flacăra Jocurilor Europene, care vor avea loc la Minsk în perioada 21 și 30 iunie, a ajuns pe Mont Blanc, cel mai înalt vârf muntos din Europa.

„Alpiniștii din Belarus, în frunte cu Alexander Godlevsky, au escaladat cu succes muntele în ciuda condițiilor meteo dificile. Înfruntând vântul puternic și furtuna de zăpadă, curajoșii exploratori au purtat Flacăra Păcii, protejată de o cutie specială, pe Mont Blanc în cea de-a patra zi a Ștafetei Torței”, informează Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

După revenirea din top, Flacăra a fost din nou încredințată motocicliștilor care vor continua drumul prin Europa cu destinația finală Stadionul Olimpic din Minsk.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram