Avem camere, avem Poliție, dar băncile din Parcul Valea Morilor continuă să fie aruncate în lac, iar făptașii nu sunt prinși

13 mai 2019, ora 15:56

Niciunul dintre indivizii care au aruncat până acum bănci din Parcul Valea Morilor în lac nu a fost prins. Deși asemenea cazuri se întâmplă periodic în ultimii ani, Poliția nu a identificat încă niciun făptaș și, respectiv, nimeni nu a fost sancționat pentru aceste cazuri de vandalism, potrivit lui Serghei Carp, șeful Asociației Spații Verzi. 

„Acest lucru are loc periodic, am crezut că o să se termine iarna și acest lucru o să înceteze, dar iată cu părere de rău nu se termina. Oamenii nu au cu ce se ocupa (…). Poliția cercetează, dar nu-i găsesc”, a spus Serghei Carp.

Deși în Parcul Valea Morilor sunt instalate camere de supraveghere, acestea nu au surprins niciodată actele de vandalism: „Camerele de luat vederi sunt, dar ele sunt instalate în așa loc că nu se văd acțiunile acestea, de asta nu putem să-i identificăm”, a mai spus șeful Asociației Spații Verzi.

Serghei Carp afirmă că banca găsită în lac azi-dimineață a fost scoasă deja și autoritățile vor sesiza, din Poliția: „Acolo nu doar banca s-a aruncat, dar și anvelope, pavaj. Salvamarii au scos anvelopele din apa. Pagubele constau în asta că ne ocupăm de scoaterea băncilor din lac, salvamarii au lucrul lor, dar iată se ocupă și cu așa ceva”, a mai spus șeful de la Spații Verzi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram