Filip s-a întâlnit astăzi cu Tusk, la Bruxelles. Ce rezultate a raportat și la ce a spus că mai este de lucru

13 mai 2019, ora 21:33

Premierul în exercițiu al Republicii Moldova, Pavel Filip, s-a întâlnit astăzi la Bruxelles cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, informează serviciul de presă al Guvernului, într-un comunicat. 

Prim-ministrul în exercițiu i-a spus președintelui Consiliului European că Republica Moldova înregistrat rezultate în domeniul economic și că mai este de lucru în domeniul justiției: „Din 2016, când am preluat mandatul, am promovat consecvent reformele bazate pe Acordul de Asociere. În mod special aș evidenția rezultatele înregistrate în domeniile economic, bugetar-fiscal și financiar-bancar. Totodată, vom continua eforturile de consolidare în domeniul justiției și implementarea principiilor bunei guvernări”, a spus Pavel Filip în cadrul întrevederii, potrivit reprezentanților Guvernului.

De asemenea, potrivit reprezentanților Executivului, premierul a mai adăugat că este important ca reformele începute de actualul Guvern să fie continuate, iar viitoarea coaliție de guvernare să fie ferm angajată pe implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

Nu cunoaștem ce i-a spus la rândul său Donald Tusk premierului moldovean.

Pavel Filip a mers la Bruxelles pentru a participa la evenimentele consacrate celei de-a zecea aniversări a Parteneriatului Estic (PaE).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram