Premierul în exercițiu al Republicii Moldova, Pavel Filip, s-a întâlnit astăzi la Bruxelles cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, informează serviciul de presă al Guvernului, într-un comunicat. 

Prim-ministrul în exercițiu i-a spus președintelui Consiliului European că Republica Moldova înregistrat rezultate în domeniul economic și că mai este de lucru în domeniul justiției: „Din 2016, când am preluat mandatul, am promovat consecvent reformele bazate pe Acordul de Asociere. În mod special aș evidenția rezultatele înregistrate în domeniile economic, bugetar-fiscal și financiar-bancar. Totodată, vom continua eforturile de consolidare în domeniul justiției și implementarea principiilor bunei guvernări”, a spus Pavel Filip în cadrul întrevederii, potrivit reprezentanților Guvernului.

De asemenea, potrivit reprezentanților Executivului, premierul a mai adăugat că este important ca reformele începute de actualul Guvern să fie continuate, iar viitoarea coaliție de guvernare să fie ferm angajată pe implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

Nu cunoaștem ce i-a spus la rândul său Donald Tusk premierului moldovean.

Pavel Filip a mers la Bruxelles pentru a participa la evenimentele consacrate celei de-a zecea aniversări a Parteneriatului Estic (PaE).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!