/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O persoană a decedat, iar alte 29 s-au ales cu traumatisme în urma accidentelor produse în ultimile patru zile

missing
13 mai 2019, ora 17:55

O persoană a decedat în urma accidentelor rutiere produse în ultimile patru zile, iar alte 29 s-au ales cu traumatisme. 

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare (INP), în această perioadă 74 de șoferi aflați în stare de ebrietate au fost înlăturați de la volanul mașinii, iar 65 au fost depistați că nu aveau cuplată centura de siguranță. De asemenea, polițiștii au identificat peste o mie de șoferi care aveau limita de viteză depășită.

În total în această perioadă peste 1500 de șoferi au fost documentați de inspectorii de patrulare pentru că ar fi condus cu abateri legale.

În acest context, polițiștii recomandă conducătorilor auto:
-să păstreze limita de viteză;
-să adopte o manieră sigură de condus;
-să nu conducă în stare de ebrietate;
-să cupleze centura de siguranță și să nu discute la telefon în timpul condusului.

Totodată, polițiștii recomandă șoferilor să fie atenți la pietonii și bicicliștii care circulă pe marginea drumului, atât în localități, cât și în afara acestora.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram