/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Scara de granit din Parcul Valea Morilor, finalizată în proporție de 85%. Când va fi încheiată reparația obiectivului

missing
13 mai 2019, ora 09:09

Reconstrucția scării din granit din Parcul Valea Morilor din Chișinău este finalizată în proporție de 85%, spune pretorul sectorului Centru, Pavel Rusu. 

Din spusele pretorului, acum se fac lucrări de iluminare și amenajare a teritoriului. De asemenea, au mai rămas 32 de trepte care urmează să fie acoperite cu granit. De asemenea, în apropierea scării va fi amenajat un scuar în memoria angajaților Ministerului Afacerilor Interne, căzuți la datorie.

Lucrările de reconstrucție a scării urmează a fi finalizate în luna iulie a acestui an.

Scara din granit este renovată cu suportul financiar al României, care a oferit Primăriei Chișinău un grant de peste 900 de mii de euro. Autoritățile municipale au contribuit cu 5% din valoarea totală a proiectului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram