/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Cutremur cu magnitudinea de 6,1 grade pe scara Richter, produs la graniţa dintre Panama şi Costa Rica. O persoană, rănită

missing
13 mai 2019, ora 07:50

O persoană a fost rănită în urma unui cutremur cu magnitudinea de 6,1 grade pe scara Richter, produs duminică în apropierea graniţei dintre Panama şi Costa Rica, potrivit Mediafax. 

O femeie a fost rănită în oraşul Puerto Armuelles, după ce acoperişul casei în care se afla s-a prăbuşit.

Preşedintele statului Panama, Juan Carlos Varela, a transmis prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter că mai multe magazine şi case au fost afectate de cutremur în oraşul Puerto Armuelles, situat în apropierea epicentrului seismului.

Epicentrul cutremurului a fost identificat la aproximativ 47 de kilometri nord-vest de oraşul David din Panama, situat în apropiere de granţia cu Costa Rica.

Iniţial, seismul, produs la o adâncime de 37 de kilometri, a fost cotat la 6,2 grade pe scara Richter.

Autorităţile din Panama au transmis că seismul s-a resimţit în mai multe regiuni ale ţării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram