După ce Codreanu a refuzat „cadoul electoral” al lui Șor, cel din urmă îi dă replică: „Sunteți în stare doar să faceți compuneri pe Facebook”

14 mai 2019, ora 08:44

După ce ieri primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu a spus că nu va accepta „cadoul electoral” al deputatului Ilan Șor, care a venit cu inițiativa să repare trecerile pietonale subterane din sectorul Botanica, astăzi, cel din urmă îi spune să se mai gândească și-i spune în replică: „Sunteți în stare doar să faceți compuneri pe Facebook”.

Șor afirmă că inițiativa nu este un cadou electoral și că a vrut doar să facă un bine oamenilor:„Chestiunea despre care discutăm astăzi nu are legătură cu alegerile, dar este vorba despre probleme care trebuiau rezolvate demult – asigurarea securității pietonilor din Chișinău. Nu am putut să nu reacționăm la multitudinea de cereri și plângeri ale locuitorilor care nu văd nicio perspectivă să aștepte ceva din partea Dvs, reprezentanții autorităților locale. Orașul este de mult în ruine, iar trecerile subterane nu doar că arată groaznic, dar sunt și periculoase. Ne-am gândit la oameni și la securitatea lor. Dar în primul rând la securitatea copiilor”, se arată într-un comunicat emis de reprezentanții Partidului ȘOR.

După ce primarul capitalei a spus că sursele de finanțare ale eventualelor lucrări sunt dubioase, președintele PP ȘOR îi spune că acestea sunt transparente.

„Am vrut să ajutăm chișinăuienii și chiar am crezut că și Dvs vă gândiți la locuitorii Capitalei. Dar, se pare, sunteți în stare doar să faceți compuneri pe Facebook. Mai avem un bloc „notoriu” de deputați care se antrenează pe Facebook în loc să se ocupe cu lucruri serioase. Dar cu Facebook-ul și cu postările pe Internet nu hrănești oamenii. Și este absolut anormal să administrezi un oraș, cu atât mai mult o capitală, pe Internet”, a spus Șor, potrivit comunicatului emis de colegii săi.

Totuși, Ilan Șor spune că așteaptă o scrisoare oficială de la Ruslan Codreanu, în care să fie informat despre decizia luată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram