social

/FOTO. VIDEO/ Protest la Primărie. Zeci de litri de lapte, vărsați pe trotuar. Ce spune Poliția

14 mai 2019, ora 15:48
Distribuie:

Un protest cu risipă de lapte a fost organizat astăzi în fața Primăriei municipiului Chișinău. Din imaginile transmise de către reporterul TV8, se vede că cisterna de lapte, care are volumul de aproximativ o tonă, se află în interiorul unui microbuz, care ar aparține unui producător de lapte.

La fața locului se află oamenii legii. Poliția a aplicat amendă șoferului care a parcat mașina pe trotuar. Conducătorul auto este dus la Inspectoratul de Poliție Chișinău.

Potrivit reporterului TV8, producătorul de lapte a fost amendat cu peste 10 mii de lei de când i-a fost retrasă autorizația de a vinde lapte.

Amintim că printr-o decizie a edilului capitalei, Ruslan Codreanu, vânzarea laptelui în locuri neautorizate a fost interzisă.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram