/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Jurnalist turc, atacat după o emisiune TV, la care a criticat regimul lui Erdogan. Bărbatul a ajuns la spital

14 mai 2019, ora 16:57

Jurnalistul a fost atacat după ce vineri seara târziu apăruse la o emisiune de televiziune.

„În timpul dezbaterii televizate, Yavuz Selim Demirag a vorbit despre corupția masivă din Turcia”, a scris pe contul său de Facebook, fotoreporterul Associated Press Burhan Ozbilici, citat de g4media.ro.

Fotografii cu jurnalistul în spital au fost plasate pe o rețea socială de 0 colegă de-a sa, care i-a făcut o vizită. Din imagini se vede că bărbatul s-a ales cu mai multe răni în regiunea capului, fiind afectat și ochiul stâng.

Șeful Partidului Republican al Poporului, principalul partid de opoziție din Turcia, l-a vizitat pe jurnalist spital. Victima i-a povestit cum a încercată să își protejeze capul de atacatorii care ar fi avut scopul să-l ucidă.

Jurnalistul Yavuz Selim Demirag, în vârstă de 61 de ani, este cunoscut în Turcia, fiind angajatul unui ziar al opoziției, mai scrie g4media.ro.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram