/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Minora care ar fi fost aruncată de la etajul șapte, după ce ar fi fost violată într-un apartament din Chișinău, a decedat

14 mai 2019, ora 12:31

Una dintre victimele violului, care s-a produs acum două săptămâni într-un apartament din Chișinău, minora care ar fi fost aruncată de la balcon, a murit la spital. Informația a fost confirmată de Cristina Gorea, purtătoarea de cuvânt a Spitalului de Urgență. 

„Minora a fost internată în secția reanimare în noapte de 4 spre 5 mai în stare gravă. Din păcate în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața, pacienta a decedat ieri în a doua parte a zilei”, a declarat contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Spitalului de Urgență, Cristina Gorea.

Potrivit procurorului, Adrian Popenco oamenii legii au ajuns la concluzia că minora a fost aruncată intenționat de la balcon în urma mărturiilor făcute de cealaltă victimă, a depozițiilor martorilor și în urma audierilor bănuiților. Totuși, reprezentantul acuzatorului de stat spune că în cadrul urmăririi penale se examinează mai multe versiuni.

Cazul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, într-un apartament din centrul Chișinăului. Procurorii au informat că șase indivizi ar fi violat două fete, iar pe una dintre ele, care era minoră, au aruncat-o peste balcon de la etajul șapte, pentru a ascunde urmele infracțiunii.

Dintre cei șase suspecți, patru au fost reținuți și plasați în arest preventiv pentru 30 de zile. Alți doi indivizi bănuiți pe acest caz sunt dați în căutare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram