/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Accident tragic în România! Două persoane au murit după ce un avion s-a prăbușit

15 mai 2019, ora 17:56

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit astăzi în zona Baraj Siriu din România. Autorităţile din Buzău au intrat în alertă după ce un localnic din Nehoiu a sunat la 112 şi a anunţat că într-o zonă greu accesibilă a găsit bucăţi dintr-un avion ce pare a fi de mici dimensiuni, scrie Mediafax.ro

În urma accidentului, două persoane și-au pierdut viața.

„Două persoane sunt decedate, dar nu se ştie indentitatea lor. Nu se ştie locul de unde a decolat, epava a fost găsită acum 10 minute. Foarte urâtă este vremea. De noaptea trecută a plouat continuu, iar plafonul de nori e destul de jos, însă nu a fost furtună”, a spus Gabriel Cozma, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, pentru sursa citată.

Autoritățile au fost alertate despre accident în jurul orei 15.30. Spre locul indicat au plecat poliţişti, pompieri, jandarmi şi echipaje de la Ambulanţă.

Toate circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram