Președintele Partidului Platforma DA (PPDA), Andrei Năstase, a declarat că va expedia o scrisoare în Marea Britanie, similară celei trimise recent la Moscova, prin care va solicita să fie investigată frauda bancară care s-a produs în Moldova și „spălătoria mafiei rusești”.

„Am pregătit un document, o scrisoare pe care o să o trimit în Marea Britanie în următoarele zile cu aceiași solicitare de a investiga într-o anchetă proprie, națională, cea din în Marea Britanie, de a fi investigată frauda bancară și spălătoria mafiei rusești. O să o fac și în mai multe țări din Europa, așa cum am făcut până acuma și așa cum am făcut în Rusia”, a spus Năstase la emisiunea Ora Expertizei de la Jurnal TV.

Acum câteva săptămâni, Andrei Năstase a declarat, la aceeași emisiune, că a trimis o solicitare de informații către autoritățile de la Moscova despre dosarul lui Vlad Plahotniuc președintele Partidului Democrat.

Ieri, Năstase a declarat că a primit deja răspuns la acea solicitare și că-l va face public.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!