Președintele Partidului Platforma DA (PPDA), Andrei Năstase, a declarat că va expedia o scrisoare în Marea Britanie, similară celei trimise recent la Moscova, prin care va solicita să fie investigată frauda bancară care s-a produs în Moldova și „spălătoria mafiei rusești”.

„Am pregătit un document, o scrisoare pe care o să o trimit în Marea Britanie în următoarele zile cu aceiași solicitare de a investiga într-o anchetă proprie, națională, cea din în Marea Britanie, de a fi investigată frauda bancară și spălătoria mafiei rusești. O să o fac și în mai multe țări din Europa, așa cum am făcut până acuma și așa cum am făcut în Rusia”, a spus Năstase la emisiunea Ora Expertizei de la Jurnal TV.

Acum câteva săptămâni, Andrei Năstase a declarat, la aceeași emisiune, că a trimis o solicitare de informații către autoritățile de la Moscova despre dosarul lui Vlad Plahotniuc președintele Partidului Democrat.

Ieri, Năstase a declarat că a primit deja răspuns la acea solicitare și că-l va face public.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!