Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, consideră unica soluție pentru a fi depășită criza politică din țară este de a fi alese organele de conducere ale Parlamentului. Comentariul a fost făcut în contextul deciziei de azi a Curții Constituționale, pentru agenția de presă din Rusia TASS

„Singura modalitate de a depăși criza politică rămâne alegerea conducerii Parlamentului. Dacă acest lucru nu se va întâmpla în următoarele trei sau patru săptămâni, va fi necesar să fie dizolvat Parlamentul și să se organizeze alegeri anticipate, cel mai probabil, în toamna acestui an”, a spus șeful statului pentru presa rusă.

Astăzi, judecătorii CCM au decis că președintele Igor Dodon nu va putea înainta o candidatură la funcția de prim-ministru în lipsa organelor de conducere ale Parlamentului.

La același subiect:

Maxim Lebedinschi, după decizia de azi a Curții Constituționale: „Ce se va întâmpla mai departe, ține de aleșii poporului”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!