Alexandru Jizdan, deputat ales pe circumscripția Anenii Noi, spune că problema apei murdare care curge din robinete în două cu viermi este una minoră și poate fi rezolvată rapid. Jizdan spune că această problemă minoră a fost transformată „într-un subiect public regizat cu multă iscusință”.

„«Start fals» pentru campania electorală locală. Uneori, interesul personal transformă o problemă minoră a comunității într-un subiect public regizat cu multă iscusință. Satul Floreni se confruntă cu o problemă legată de aprovizionarea cu apă potabilă, care poate fi ușor rezolvată. Pentru a exclude interpretările am invitat astăzi toți factorii de decizie la fața locului. Concluzie: această localitate în cel mai apropiat timp nu se va mai confrunta cu astfel de probleme”, a comentat Alexandru Jizdan pe rețelele de socializare, după ce a efectuat o vizită în satul Floreni.

Acum două zile, TV8 a realizat un reportaj despre problema locuitorilor din satul Floreni, care se plâng că apa din robinete curge în două cu viermi. Oamenii spun că sunt nevoiți să se spele cu apă murdară, iar pentru mâncare tot pe asta o folosesc, însă neapărat o fierb înainte de a o întrebuința. De vină ar fi cisternele și conductele vechi, care trebuie schimbate, însă autoritățile locale spun că nu au destui bani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!